Platou taranesc

de alexandrinapop in Porc, 1 Ian 2011 | 10824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc afumata 500 gr taiata felii
  • carnati afumati
  • jumeri
  • muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnea de porc se pune la prajit in ulei se condimenteaza cu  piper si boia si eventual o lingurita de condimente pentru carne de porc ( amestec la pliculet) , dupa ce s-a rumenit putin pe ambele se parti se pune atita apa incat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba la foc mic . Mai spre final cand carnea e aproape facuta se adauga si carnatul afumat si se mai lasa 10-15' la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:59

un plataou din acela vreau si eu

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

Ancutsa 1

15.01.2018, 14:37

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file